EBCU undersökning

Anders Davidsson
- mån, 2023-06-12 13:36

European Beer Consumers Union (EBCU) lanserar en ny undersökning som syftar till att samla in information från ölkonsumenter över hela Europa. Vårt uppdrag är att bättre förstå vilken information konsumenterna tycker är viktig på öletiketter. De insamlade uppgifterna kommer att hjälpa till att forma hur vi stöder branschpartners som Brewers of Europe och även hjälpa juridiska och politiska myndigheter att fatta välgrundade beslut när vi skapar lagstiftning som rör ölmärkning.

Undersökningen har gjorts tillgänglig på 12 språk för att kunna fånga upp så många som möjligt och tar cirka 5 minuter att slutföra.

Vi uppmuntrar alla ölkonsumenter att säga sitt – din åsikt är viktig och kommer att bidra till hur information presenteras om dina favoritöl. Enkäten är anonym och dina svar kommer att hållas strikt konfidentiellt. Vi stänger undersökningen den 13 augusti.

EBCU ser fram emot att dela resultaten av denna undersökning under vår årliga mottagning i Bryssel den 28 september, och därefter på vår webbplats och via våra sociala mediekanaler.

Tack på förhand för ditt deltagande och bidrag till utvecklingen av ölmärkning i Europa.

Länk till undersökningen på svenska
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnOx1lAt5Grsk4H4FA3ZGhAxm_qb1jLTiek2TjvHBoiZet-Q/viewform

All other languages
https://www.ebcu.org/survey-on-beer-labeling/