Bli medlem

Som medlem i Svenska Ölfrämjandet deltar Du i kampen för ett bättre Ölsverige.

Medlem blir du genom att betala in 400 kr för 12 månader till föreningens plusgiro 513116-4 eller genom att swisha 400 kr till vårt swish-nummer 123 041 7162 . Du får vår medlemstidning Maltesen och tillgång till en mängd aktiviteter. Vi säljer även tröjor, medlemsmärken och annat som visar att du gillar öl. För adressater utomlands måste vi ta ut 500 kr på grund av ett högre porto.

Svenska Ölfrämjandet har sedan beslut på årsstämma 2017 ett nytt sorts medlemskap - "Familjemedlemskap - 2 medlemmar på samma adress". Detta medlemskap innebär att båda medlemmarna erhåller medlemkort och fullt medlemskap, men tillsammans endast 1 st tidning (Maltesen) per utgivet nummer. Denna avgift är 600 kr och betalas in för båda medlemmarna samtidigt, oavsett när medlemmarnas medlemsår slutar. Båda medlemskapen förlängs med 1 år från den månad som gäller för respektive medlem. En av medlemmarna kommer därefter inte få Maltesen utskickat så skriv gärna om ni har önskemål om vem i inbetalningen. Betalar ni in familjemedlemskapet med Swish så fyll i kommentarsfältet i Swish-formuläret nedan. 

 

Om du fyller i uppgifterna nedan får du ett inbetalningskort hemskickat till dig, men det går förstås lika bra att betala via internetbank.

Vi stämmer av medlemsregistret ca en gång i månaden mot inkomna betalningar. Det innebär att du kan få vänta något mer än en månad innan vi hör av oss.

Hur vill du betala?

Internetbank / Bank

Plusgirot

Via mobiltelefonen

Swish